TRADITIONELLE MALKESTALDE TIL KØER

 

 

 

 

Vores løsning er tilpasset dine behov og din bedriftstørrelse

SAC tilbyder forskellige malkesystemer, der passer til dine ønsker, behov og besætningens størrelse. Og systemerne er naturligvis udviklet med henblik på at gøre dit arbejde så effektivt og ergonomisk som muligt. Vi har tænkt på både køernes og malkerens komfort. Du kan arbejde effektivt, hurtigt og så ergonomisk som muligt, så køerne befinder sig i ustressede omgivelser. Vores malkesystemer er udviklet til effektiv malkning af et stort antal køer under hensyntagen til køernes pladsbehov, så hele processen kører så optimalt som overhovedet muligt. For os handler det ganske enkelt om, at du skal have en sund bedrift.  

Innovative produkter

SAC's malkestalde er udviklet på baggrund af vores mange års erfaring med malkning af køer. Innovative produkter såsom vores balancearm og automatisk aftagning gør arbejdet mindre belastende for dig. De ikke bare forbedrer, men gør din malkeproces hurtigere. Vi tænker ikke kun på dyrenes komfort, men også på malkerens.

   

FORSKELLIGE TYPER MALKESTALDE

SBS og Swing-over | 90 grader

 

Sildeben og Swing-over | 60 og 30 grader

 

Udvendigt betjent malkekarrusel

 

Din besætning i gode hænder

Komplet kontrol og klart overblik

Apollo Farm Control giver dig større kontrol over de parametre, som er vigtigst for din bedrift. Med aktuelle data fra Apollo Farm Control,  kan du administrere dine daglige rutiner mere effektivt, så du nøje kan følge med i, hvordan din besætning har det. Indstil dine daglige arbejdsprocesser, som eksempelvis malkning, kraftfoderbokse, selektionsbokse, dyreidentifikation og brunstdetektion. 

FORDELE FOR DIG

  • Enkelt og brugervenligt
  • Grafisk oversigt over alle data
  • Nemt at indtaste data for flere dyr
  • Godt og overskueligt overblik over din besætning
  • Adgang døgnet rundt – hvor som helst, når som helst

 

  

SAC Cow Brush

SAC Cow Brush bidrager til optimal sundhed hos dine køer. Dine køer er renere, da parasitter og andet utøj nemt børstes væk af denne holdbare  børste. Også på steder, hvor koen ikke selv kan nå. Børsten reducerer dermed stressniveauet i besætningen, hvilket øger dine køers trivsel og fører til  en højere mælkeydelse.