Om os

Mælkeproduktion med et sundt arbejdsmiljø

Det er en udfordring at drive en bæredygtig og rentabel bedrift som mælkeproducent i dag. Du har brug for enkle og innovative løsninger, som passer til dig og din besætnings behov, for at kunne drive en effektiv forretning. Vi har i mange år bragt vores ekspertviden og kompetencer i spil for dig som mælkeproducent. Vores mål er at tilbyde funktionelle løsninger, som hjælper dig i det daglige arbejde. For os handler det ganske enkelt om, at du skal have en sund bedrift. Derfor fokuserer vi på fem søjler:

Mælkekvalitet

Mælkekvalitet

Klimaaftryk

Klimaaftryk

Ergonomi

Ergonomi

Dyrevelfærd

Dyrevelfærd

Holdbarhed

Holdbarhed

Mælkekvalitet

Hver dag arbejder du på at opnå den højest mulige mælkekvalitet, og enhver parameter i din bedrift er en vigtig indikator for, om det lykkes. Vi kan hjælpe dig med vores løsninger, så du kan levere den ønskede mælkekvalitet.

Klimaaftryk

På globalt plan samt på tværs af alle sektorer,  er vi nødt til at ændre den måde som vi forbruger energi på, så energiomkostningen pr/kg produceret mælk  reduceres.  Dette er omdrejningspunktet for SAC`s produktudvikling, af egnede løsninger, som imødekommer disse krav.

Ergonomi

Indretning af bedriften, som en attraktiv arbejdsplads for dig og dine medarbejdere, sikrer et langt og sundt liv. Vores malkestalde og dertilhørende løsninger bidrager til at opfylde dette.

Dyrevelfærd

Sunde og ustressede dyr er udgangspunktet for din mælkebedrift. Vi hjælper med at finde frem til den optimale løsning for dig, der giver din bedrift en sund og produktiv besætning. Dyrene er trods alt kernen i vores fælles passion.

Holdbarhed

Det er i vores fælles interesse, at vi leverer enkle løsninger i høj kvalitet, med en lang levetid og høj grad af pålidelighed.

   

Familievirksomhed

SAC-familien er funderet i den danske landbrugsbranche og er grundlagt i 1938 af familien S.A. Christensen. SAC tilbyder både traditionelle og automatiske malkesystemer, som er nemme at anvende og vedligeholde i det daglige arbejde. Malkesysterne skaber et ergonomisk optimalt arbejdsmiljø og er skånsomme over for dyrene. Vi fokuserer på at opnå det bedste resultat for dyrene, mælken og malkeren.

Siden grundlæggelsen har vi udvidet vores familie med et hollandsk forsknings- og udviklingscenter, som bidrager med et øget fokus på datadrevet malketeknologi. Med vores mere end 80 års erfaring med malkning,  er du sikret en kompetent partner. Og med vores kyndige medarbejdere og professionelle netværk med mere end 100 forhandlere, er du sikret support og service hvor som helst, når som helst fra.