GEDE MALKNING (GDS)

 

 

 

 

Effektiv malkning


Når det gælder malkning af geder, er der intet, der øger effektiviteten mere end en veldesignet malkestald. Selve malkningen tager ikke særlig lang tid, men de manuelle handlinger udgør størstedelen af den samlede malkeproces. Derfor er det vigtigt, at alle handlinger kan udføres hurtigt, effektivt og rutinemæssigt. Det er vigtigt at udnytte kapaciteten, uden at det går ud over malkningens kvalitet. Vi kan hjælpe dig med at designe den bedst mulige stald, som opfylder dine behov.

Innovative produkter

SAC's malkestalde er udviklet på baggrund af vores mange års erfaring med malkning af geder. Malkestaldene skiller sig ud med innovative produkter såsom vores servicearm og de unikke HandyFlow 2-malkesæt. Når malkesættet føres ind under geden, registrerer sensoren, at der skal malkes. Malkesættet sættes automatisk under vakuum, pattekopperne påsættes, og malkningen starter automatisk. SAC Unifloor kan indstilles i højden og sikrer dermed, at du altid står i den rigtige arbejdshøjde. Vi er ikke kun optagede af gedernes komfort, men også malkerens.

 

 

 

FORSKELLIGE TYPER MALKESTALDE

2RO | Udvendig malkekarrusel

 

Parallelmalkestald med hurtig udgang

 

Apollo Farm Control
Din besætning i gode hænder

Komplet kontrol og klart overblik

Apollo Farm Control giver dig større kontrol over de parametre, som er vigtigst for din bedrift. Med aktuelle data fra Apollo Farm Control kan du administrere dine daglige rutiner mere effektivt, så du nøje kan følge med i, hvordan din besætning har det. Indstil dine daglige arbejdsprocesser såsom malkning, tildeling af foderbokse, selektion af geder og dyreidentifikation efter dine egne ønsker og behov.