Parallelmalkestald med hurtig udgang

Parallelmalkestalden er en alsidig malkestald, der er kendetegnet ved en høj brugervenlighed og et godt udsyn over gederne. Malkestalden er let at anvende og giver stor fleksibilitet, da den er nem at opgradere. Parallelmalkestalden med hurtig udgang fås i modellerne Footloose og Footloose Comfort.

Nem ind- og udgang

Parallelmalkestalden er udstyret med skråtstillede positioneringslåger. Det gør det nemt for gederne at bevæge sig ind og ud, så de hurtigt og problemfrit kan finde deres plads og forlade den igen. Desuden kan parallelmalkestalden anvendes både med og uden automatisk fodring af gederne.

Ergonomisk arbejdsmiljø

Malkesættet hænger i en perfekt højde til udførelse af malkningen. Så snart pattekopperne bevæges nedad, aktiveres vakuummet automatisk ved hjælp af quickstarten, og hele malkeprocessen sættes i gang. Malkeren skal kun sørge for påsætning af pattekopperne. Det er nemt at udføre en god efterkontrol, fordi du er tæt på gederne under malkningen. Også for denne type anlæg sikrer den nænsomme metode til mælketransport, at mælken bevarer sin høje kvalitet. Det regulerbare SAC Unifloor sikrer, at du altid står i den rigtige arbejdshøjde.

Intelligent malkeenhed

Malkeanlægget udstyres med en kompakt IDC-malkeenhed, som kombinerer alle de nødvendige funktioner i ét aggregat – bl.a. en elektronisk pulsator, simultan og alternativ malkning og mælkeflowstyret reduktion, quickstart, display, mælkemåling og en alarmfunktion ved forkert malkning.

 

 

 

”Benfri” og Benfri Comfort


”Benfri” malkestalde med hurtig udgang er et benløst, svævende system med plastpaneler og fjederløsning af låger, som er nemme at rengøre, vedligeholdelsesvenlige og som giver dig et optimalt udsyn over gederne. Der er også mulighed for tildeling af lokkemiddel eller kraftfoder. Endvidere kan der leveres rigler til malkestaldens positioneringslåger. Med Benfri Comfort kan du også vælge en højere placeret krybbe, som tilpasses gedens komfort og således muliggør individuel fodring.

Fordele

  • Godt udsyn i malkestalden under malkningen
  • Nem styring
  • Hurtig og nem påsætning
  • Lav investering