Service

 

Service 24/7

Med vores 24/7 service kan du få den rigtige hjælp, når som helst på døgnet. Vi står klar til at give dig hjælp og rådgivning. Med mere end 80 års erfaring i malketeknologi har vi et solidt kendskab til området, som sikrer dig den bedst mulige service.

Forhandlernetværk

Vi har et omfattende forhandlernetværk som sikrer, at du kan få den nødvendige hjælp hurtigt og effektivt. Hvor det er muligt, bliver du guidet over telefonen af en kyndig servicetekniker. Det betyder, at de fleste problemer kan løses hurtigt og omkostningseffektivt, uden at teknikeren behøver være fysisk til stede. Skal problemet løses i eller ved malkestalden, yder vores forhandlere naturligvis også den service, du har brug for. Det vigtigste er, at du og dine medarbejdere kan udføre jeres arbejde optimalt.

SAC Academy

Teknikere og forhandlere bliver uddannet på SAC Academy. Her trænes og uddannes alle teknikere i godkendte kurser fra SAC. Derudover tilbyder vi også vedligeholdelsesprotokoller i høj kvalitet, som er vigtige for en god og problemfri drift af din malkestald.

Fordel

  • Omfattende forhandlernetværk
  • Omkostningseffektiv problemløsning
  • 24/7 service
  • SAC Academy

Interesseret?

Kontakt SAC på telefon eller mail og få flere informationer. Kontaktinformationerne står nederst på hjemmesiden.