Udvendigt betjent karrusel

Med den udvendigt betjente karrusel, er du garanteret et brugervenligt system med fokus på dine geders trivsel. Den unikke SAC-servicearm sørger for at hæve malkesættet op, og vakuummet starter automatisk. Det ergonomiske design sikrer gode arbejdsforhold for dig. En totalløsning til malkning af dine geder.

Fokus på dyrevelfærd

En særdeles brugervenlig løsning til større besætninger og højtydende dyr. Der kan malkes mere end 1000 geder i timen. De optimale ind- og udgangssider med klemsikring er udformet, så gederne ikke kan komme til skade, og garanterer en effektiv malkeproces med fokus på dyrevelfærd. En unik foderdosering (som kan tilpasses det enkelte dyr) og de store, helt frithængende boksadskillelser gør, at gederne hurtigt og problemfrit finder deres plads.

Sunde arbejdsforhold

Arbejdsforholdene er meget ergonomiske Så snart pattekopperne bevæges nedad, aktiveres vakuummet automatisk ved hjælp af quickstarten, og hele malkeprocessen sættes i gang. Malkeren skal kun sørge for påsætning af pattekopperne. En nænsom metode til transport af mælken sikrer, at mælken bevarer sin høje kvalitet. Det regulerbare SAC Unifloor gør, at du altid står i den rigtige arbejdshøjde.

Intelligent malkeenhed

Malkeanlægget udstyres med en kompakt IDC-malkeenhed, som kombinerer alle de nødvendige funktioner i ét aggregat – bl.a. en elektronisk pulsator, simultan og alternativ malkning og mælkeflowstyret reduktion, quickstart, display, mælkemåling og en alarmfunktion ved forkert malkning.

Fordelene for dig

  • Optimale arbejdsforhold
  • Opretholdelse af den højeste mælkekvalitet
  • Individuel gedekontrol: anden påsætning uden kapacitetstab
  • Automatisk separation af geder