Malkning med robot

 

 

En robot hjælper dig 
Du får mere tid, hvis du vælger malkning med robot. Denne malkeløsning tager sig af malkningen og giver dig dermed mere tid til at tage dig af køerne, dine ansatte og din virksomhed. Vores robotløsning kan endda øge din mælkeydelse – alt imens du, dine ansatte og din familie har hænderne fri til at koncentrere jer om andre opgaver.

På denne måde kan du maksimere din produktion. En sådan malkeløsning er ikke en uoverkommelig investering. Vores RDS FUTURELINE ELITE robot er en omkostningseffektiv løsning, som er slidstærk og let at vedligeholde og opgradere. Denne løsning malker din besætning i mange år frem – nænsomt og effektivt.

 

Komfort for både dig og dine køer 
Løsningen med åbne bokse sikrer dine køer en optimal komfort. Køerne har god plads inde i boksene og rigeligt med plads til at bevæge sig ind og ud. Den anerkendte og pålidelige Vision2Milk-software har en imponerende pattegenkendelse, hvilket minimerer antallet af mislykkede påsætninger, og yverets sundhed er sikret og dine køers velbefindende. Malkestaldens design er ikke kun brugervenligt for dine køer.

Designet giver også god plads til dig, så du for eksempel har plads nok og adgang til at kunne malke manuelt i boksen, hvis du skulle få brug for det.


Spar penge og tid og øg dit udbytte 
Med RDS FUTURELINE ELITE robotten har du kun få vedligeholdelsesmæssige opgaver at udføre, hvilket holder ejeromkostningerne på et minimum. Malkeløsningen er ligeledes skabt med fokus på et lavt forbrug af el og vand. Med dette malkesystem opnår du ikke kun en større mælkeydelse på grund af den effektive malkning – det frigiver også mere tid til andre ting. Og fordi du sparer omkostninger, vil du hurtigt kunne se afkastet af din investering.