El-, Maskin- eller Mekatronik-Ingeniør

 

Har du passion for at arbejde med vores kvalitetsprodukter, og vil du have ansvaret for de tekniske dele af vores produktportefølje? SAC Denmark søger en ny kollega til vores tekniske produkt- og kvalitetsafdeling. Vi sørger for at vores eksisterende produktportefølje teknisk er up-to-date og sikrer stadige forbedringer mht. funktionalitet, kostpris, kvalitet og forsyningssikkerhed.

Om jobbet

Som en af de ansvarlig for malkeanlæg og styring af disse samt tilhørende delsystemer er din hovedopgave at sikre overholdelse af planer og mål, og du vil bruge størstedelen af tiden på optimering og supportering af eksisterende produkter. Du vil indgå i et tæt samarbejde med udviklingsafdelingen i SAC’s gruppens hollandske selskab, foruden dine kolleger på det danske hovedkontor i Kolding, hvor dine opgaver bliver:

  • At anvende din kreativitet og erfaring til at finde nye løsninger og koncepter
  • Design og konstruktion i 3D CAD
  • In-House and On-Site tests
  • Samarbejde med intern produktion og eksterne leverandører
  • Løbende kvalitetsforbedringer
  • Løbende omkostningsoptimeringer

Som medarbejder er din opgave at arbejde med den tekniske del for en del produktporteføljen. Du skal medvirke til at sikre god overførsel af viden for nye produkter fra R&D til afdelingen og videre ind i den operationelle organisation. Du vil blive ansvarlig for at sikre at en del af den eksisterende produktportefølje er teknisk ”up to date” ved at sikre at ikke rentable og ikke producerbare varer/produkter udfases og nye varer/produkter indfases i produktporteføljen.

Du vil arbejde med at facilitere ændringer og opdateringer til vores produkt portefølje. Du vil arbejde sammen med kollegaer om at skabe struktur og overblik. Du vil være i kontakt med R&D, logistik og indkøb, service, og salg & marketing afdelinger og modtage input og informationer for at sikre stadige forbedringer mht. funktionalitet, kostpris, kvalitet og forsyningssikkerhed.

Du er i kontakt med importører, forhandlere og i nogle tilfælde vores slutbrugere i form af mælkeproducenter for at sikre vigtig teknisk feedback tilbage til organisationen. I samarbejde med indkøb/logistik assisterer du med tekniske leverandørudfordringer for at sikre de bedste løsninger. Du vil medvirke til at sikre god teknisk dokumentation for produkter og systemer. Du kan forvente 10-15 dages rejseaktivitet om året i forbindelse med kundebesøg, messer og lignende. Du vil blive ansat i Technical Product Management & Quality (TPM&Q) afdelingen med direkte reference til TPM&Q manager.

Kvalifikationer

Det er et krav, at du har en baggrund som el-, maskin- eller mekatronik-ingeniør. Du har erfaring med eltekniske systemer og 3D CAD-konstruktion, og gerne fra et dynamisk og internationalt miljø. Du er vant til at inddrage og samarbejde med både interne og eksterne interessenter. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring fra landbruget og interesse inden for agroindustrien. Som person er du selvstændig, struktureret, og du formår både at skabe og udvikle, og du driver projekter og når i mål med dem. Du er interesseret i at arbejde med kolleger og landmænd fra forskellige kulturer og du trives i en hverdag fyldt med teknisk kompleksitet og tværfagligt samarbejde. Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.
Da vi løbende afholder samtaler, opfordres du til at sende din ansøgning og CV snarest på email til psa@sacmilking.com. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte TPM&Q Manager Per Sandholdt, tlf. 2946 4316.

 

Om SAC 

A/S S.A. Christensen & Co (SAC) udvikler, producerer, installerer og servicerer innovative full-line malkeløsninger til den moderne mælkeproducent. SAC er grundlagt på en innovativ tilgang i tæt samarbejde med ledende forskere, landmænd, konsulenter og dyrlæger over hele verden. SAC har hovedkontor i Kolding, Danmark. Til sammen beskæftiger koncernen mere end 140 medarbejdere i Danmark, Holland og på salgskontorer i blandt andet Rusland og Frankrig.